Pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 2015, EMPIRE adalah Takaful Agensi yang berpusat di Kuala Lumpur dan merupakan salah satu agensi Takaful terkemuka di Malaysia.

Dengan gabungan bertahun-tahun berpengalaman di pasaran Insurans dan Takaful, EMPIRE Agensi telah berkembang pesat dengan dua kali ganda kadar pertumbuhan digit setiap tahun sejak awal.

Visi kami adalah untuk membangun dan memupuk bakat sehingga menjadi hebat dan terbukti berjaya dalam perniagaan takaful kami dengan peningkatan dari RM 2 Juta ANP sehingga menjadi RM 10 Juta ANP dalam masa 5 tahun.

Kami kini dikuasakan oleh 4 orang pengurus/ pemimpin, 10 pembantu pengurus unit dan lebih daripada 100 ahli di seluruh negara. Ahli-ahli kami telah memperoleh penghargaan industri seperti Million Dollar Round Jadual (MDRT), Million Dollar Agency (MDA), Mega Agency Award, Leader Direct Awards dan banyak lagi.

Selamat datang

Selamat datang ke halaman ini. Jika anda berada di sini, kami berpendapat yang anda berminat untuk tahu lebih lanjut tentang kami, The Empire. Alhamdulillah.

Di The Empire, kami adalah sekumpulan Perunding Takaful yang komited untuk memberi nilai dan memperbaiki kestabilan kewangan rakyat Malaysia.

Hakikatnya, inilah masa terbaik bilamana kesedaran tentang kepentingan takaful adalah sangat meluas. Ini adalah peluang terbaik untuk membantu menyediakan perlindungan pendapatan, akses kepada kemudahan perubatan kelas pertama dan juga menyediakan kemudahan pendidikan atau menggapai sasaran persaraan.

Tambahan lagi, dengan program “Lifestyle” kami yang disertakan di dalam solusi yang kami tawarkan, bukan sahaja ia boleh membantu pelanggan kami untuk lebih kukuh secara kewangan, tetapi turut membantu mereka untuk hidup lebih sihat, lama dan lebih baik. Kami percaya anda – ahli pasukan kami – adalah jantung kepada organisasi The Empire! Anda mampu membawa perubahan  kepada hidup pelanggan anda. 

Usaha anda serta melalui AIA Berhad dan AIA Public Takaful, kami yakin anda boleh menenmpa kejayaan bersama The Empire.

Sebagai pemimpin ejensi ini, saya memberikan komitmen penuh untuk menyediakan peluang terbaik untuk anda berjaya. Oleh yang demikian, buku panduan The Empire Master Builder di karang khas untuk kejayaan anda.

Buku panduan ini membantu anda lebih jelas untuk melihat potensi pendapatan boleh dicapai, bagaimana anda mahu memulakan perniagaanTakaful dan akhirnya mencapat impian anda. 

THE EMPIRE Agency iadalah pasukan yang hebat yang mampu memberikan sokongan kepada anda.

Kami menjemput anda bersama kami dan bersama kita meraikan kejayaan anda nanti! 

Fauzul Nizam

District Manager
THE EMPIRE Agency

Visi

Pilihan utama rakyat Malaysia dalam mendapatkan nasihat hartanah yang telus serta servis kewangan untuk menjadikan mereka lebih berjaya dalam kehidupan mereka.

 

Misi

MDA

Untuk merekut, membina dan memupuk bakat profesional supaya menjadi pemimpin masa depan industri takaful.

MDRT

Membina ahli pasukan yang mempunyai kemampuan dan kecekapan untuk mencapai tahap Million Dollar Round Table bertaraf dunia.

DAYA HIDUP

Memupuk budaya aktif dan sihat di kalangan ahli pasukan dan pelanggan sekaligus menyediakan platform untuk hidup lebih sihat, lama dan lebih mapan.

Nilai Kami

SEMANGAT

Semangat membara yang kuat.

KEPERCAYAAN

Percaya diri dan sesama pasukan.

HORMAT

Hormat menghormati asas organisasi.