jom jadi USAHAWAN takaful bersama

Adakah Ini Anda?

Kehilangan Pekerjaan

Syarikat tutup atau downsize? Anda kena VSS? Rasa masa depan kelam? Tak tahu hala tuju? Dah cari kerja masih lagi tak jumpa?

Pendapatan Kecil

Dah bertahun kerja gaji masih di situ. Hujung bulan habis tak ada simpanan? Anak minta beli aiskrim pun kita berkira-kira.

Tiada Masa Untuk Keluarga

Pergi kerja awal pagi, balik kerja matahari terbenam. Tak sempat tengok anak membesar depan mata. Berbaloikah dengan gaji diterima?

Tak Tahu Bermula

Lama niat nak berniaga. Tapi tak tahu nak mula di mana. Takut silap, terbakar modal. Paling teruk, terbuang masa rugi sahaja.

Tiada Modal Berniaga

Nak berniaga tapi tak ada modal. Biasa modal pun bukan sikit. Silap pilih bisnes, modal terbakar. Takut pula tak dapat pulangan memuaskan.

Rasa Tiada Masa Depan

Rasa stuck dengan keadaan sekarang. Lemas dengan keadaan. Kerja tiada atau kerja tak ada growth. Perniagaan tak berjaya. Tak nampak masa depan.

Sudah penat terperangkap dalam keadaan yang sama?
Mahu keluar dari semua ini?

8 SEBAB Kenapa mesti Menjadi
usahawan takaful bersama aia?

Sebab #1: Pendapatan 4-5 Angka Sebulan

Pendapatan sebagai usahawan takaful di AIA terbahagi kepada 3 iaitu

I. Komisyen – setiap kes berjaya anda buat, anda boleh menikmati komisyen setinggi 35% sekurang kurangnya selama 6 tahun.
II. Bonus setiap bulan – Di AIA, anda juga akan diberikan bonus setiap bulan
III. Cash reward – Hampir setiap bulan AIA mengadakan cash reward campaign kepada agent-agent yang aktif.

Sebab #2: Kami Beri Anda Modal Berniaga Ratusan Ribu.

Kami beri anda modal berniaga ratusan ribu. Anda nak berniaga tetapi tak ada modal? Jangan risau, di TheEmpire (AIA) kami menyediakan pelan modal perniagaan sehingga RM320 Ribu untuk anda berniaga. Jika anda nak bina team anda sendiri pon kami akan beri modal sehingga RM175 Ribu. Jadi anda bolehlah terus meroket sebaik sahaja anda masuk program Elite Academy kami.

Sebab #3: Bina Empayar Bisnes Anda Yang Boleh Diwariskan

Nabi Muhammad s.a.w bersabda, عَلَيْكُمْ بِالتِّجَارَةِ فَإِنَّ فِيْهَا تِسْعَةَ أَعْشَارِ الرِّزْقِ Maksudnya: “Hendaklah kamu berniaga kerana padanya 9 daripada 10 rezeki.” Di The Empire Group, kami amat menggalakkan supaya anda menceburi bidang takaful ini kerana perniagaan takaful adalah sangat murni di sisi Islam. Bina empire anda sendiri sebagai usahawan takaful yang berjaya. InsyaAllah berjaya dunia dan berjaya akhirat. Dan perniagaan yang telah anda usahakan ini boleh diwariskan kepada anak-anak anda!

Sebab #4: Masa Yang Lebih Fleksibel

KELUARGA adalah insan yang paling penting dalam kehidupan kita. Perniagaan ini bukanlah menjadikan anda seorang tidak atau kurang sibuk. Tetapi masa anda lebih flexible. Anda nak hantar ambil anak sekolah setiap, nak bercuti dengan keluarga tanpa perlu mohon cuti daripada majikan, nak lawat keluarga di kampung setiap bulan, semuanya anda yang tentukan sendiri. Jika anda sudah mempunyai perniagaan lain, anda juga boleh memulakan perniagaan ini secara sambilan terlebih dahulu kerana perniagaan ini mudah dan flexible dari segi masa.

Sebab #5: Gajet, Kereta Terbaru & Pelbagai Reward Hadiah

Dengan prestasi yang baik, pelbagai ganjaran hadiah menanti anda. Dari jam tangan, ipad, iphone bahkan bayaran downpayment untuk kereta impian anda boleh anda dapat hasil daripada menjadi seorang Perunding Takful AIA bersama The Empire.

Sebab #6: Peluang Bercuti ke Luar Negara

Banyangkan anda dapat bercuti ke Sepanyol, Tanah Suci Mekkah, Dhubai, Kemboja, dan percutian dalam negara secara PERCUMA? Menarik tak? Ya, kami beri percuma sahaja! Setiap tahun anda bekerja, setiap tahun juga anda reward diri anda dengan percutian percuma!

Sebab #7: Panduan & Latihan Untuk Menjadi Usahawan Takaful Berjaya

Di AIA, terutama bersama The Empire, anda tidak dibiarkan terkapai-kapai tanpa panduan. AIA Takaful dan The Empire Group menyediakan latihan dan panduan bagaiaman anda boleh menjana pendapatan 5 angka dan lebih sejurus anda bermula!

Sebab #8: Modal Permulaan Yang Rendah

Berapa modal untuk berniaga? Buka kedai makan, anda perlu berberlanja hingga puluhan dan ratusan ribu. Membuka gerai sahaja pun sudah memakan belanja ribuan ringgit.

Tetapi dengan menjadi usahawan Takaful di AIA dengan hanya modal RM80 sahaja, anda boleh memulakan kerjaya anda sebagai usahawan Takaful bersama AIA dan mendapat pendapatan 4-5 angka setiap bulan!

MEREKA BERSAMA KAMI

JOM LIHAT KENAPA!

Mari Bersama Kami

Menjadi Usahawan Takaful Terbaik bersama The Empire!

Jom Jana Income! 🚀

Sebagai usahawan Takaful di
The empire

ELITE LITE

GAJI

RM500

Monthly + Unlimited Komisyen!
Dengan syarat mudah:

ELITE PRO

GAJI

RM9000!

Monthly + Unlimited Komisyen!
Dengan syarat mudah:

ELITE

GAJI

RM3000!

Monthly + Unlimited Komisyen!
Dengan syarat mudah:

Mari Bersama Kami Dan Cipta Kejayaan Anda!