ELITE EMPIRE

Fauzul Nizam

District Manager

Elite Empire merupakan pasukan perunding takaful ulung yang telah menerima pelbagai anugerah sepanjang membina perunding takaful, unit manager dan district manager sejak Elite Empire ditubuhkan.Elite Empire ditubuhkan dan dipimpin oleh District Manager FAUZUL NIZAM. Dengan pengalaman yang panjang dalam memacu pasaran Bumiputera sepanjang berkhidmat di syarikat insurans dan takaful di Malaysia, Fauzul telah memimpin Elite Empire untuk mencapai status MDA setiap tahun serta melahirkan ramai MDRT, AUM, Unit Manager dan juga District Manager. Fauzul berpegang pada “Learning is by Doing” dan falsafah ini yang dipegang dalam membentuk pasukan di bawah pimpinannya.

SAUDAGAR EMPIRE

Ahmad Hafiz

Unit Manager

Rizal

Assistant Unit Manager

SAUDAGAR EMPIRE dipacu oleh individu yang mempunyai pengetahuan dan skill yang luas dalam bidang takaful. Pasukan ini telah menerima anugerah National Top Vitality Direct Team yang telah membuktikan mereka  mempunyai keupayaan mengaplikasikan tekonologi terbaru dalam khidmat mereka.

Dipimpin oleh Unit Manager, Ahmad Hafiz yang merupakan pemenang anugerah NAMLIFA Direct Award, beliau telah berjaya membina pasukannya dan melahirkan ramai AUM dari pasukannya. Berpegang pada “If You Can’t Measure, You Can’t Manage”, beliau berpegang bahawa sesiapa sahaja boleh meningkatkan kemampuan diri melalui merekodkan prestasi harian serta sifat untuk sentiasa belajar dan memperbaiki diri.

KH EMPIRE

Kamaliah

Unit Manager

KH EMPIRE merupakan pasukan MDRT yang hebat. Pasukan ini telah berjaya menghasilkan ramai penasihat takaful bertaraf MDRT setiap tahun dan berjaya mencapat status MDA. Pasukan ini dipimpin oleh Puan Kamaliah yang merupakan seorang perunding takaful yang mempunyai pengalaman yang sangat luas dalam bidang perbankan dan produk kewangan.

Misi Puan Kamaliah adalah supaya rakyat Malaysia dapat meningkatkan kualiti kehidupan melalui kewangan yang sihat. Beliau mempunyai prinsip hanya menawarkan solusi yang praktikal dan bersesuaian. Dalam menguruskan pasukannya, beliau telah berjaya menghasilkan ramai perunding takaful bertaraf MDRT serta memupuk perundingnya untuk menjadi AUM yang berjaya.

HR EMPIRE

Norhaniza

Unit Manager

HR EMPIRE merupakan pasukan terbaru di dalam ejensi The Empire. Pasukan ini dipimpin oleh Unit Manager Norhaniza yang telah mencapai status MDRT sebanyak 3 kali. Pasukan ini dianggotai oleh Perunding Takaful yang mempunyai misi yang sama dengan Norhaniza. Ini dibuktikan apabila ramai dari pasukannya yang melayakkan diri menghadiri konvensyen tahunan serta layak sebagai Perunding Takaful bertaraf MDRT.

“Negotiate your time & do not compromise your goal”. Inilah falsafah yang dipegang Norhaniza dan inilah yang di didik kepada Perunding Takaful dalam pasukannya.

"If I could solve all the problems myself, I would."

— Fauzul Nizam